Колко време отнема получаването на пари в PayPal

PayPal е глобална система за онлайн разплащания и хората използват PayPal за купуване на стоки в Etsy, за фактуриране на работа на свободна практика на клиенти и много други. Много доставчици на услуги, работници на свободна практика използват PayPal като метод за получаване на плащане.

Удостоверение за данъчна оценка нa имот

Кой издава данъчната оценка, необходими документи,как се смята данък сгради; ипотекиране на имот;разлика между пазарна и данъчна оценка

Примерна молба предизвестие за напускане на работа,условия

Примерна молба предизвестие за прекратяване на трудовия договор; обезщетение за безработни (борса); Условия при взаимно съгласие

Авто кредит – какво трябва да знаем?

Кредит за автомобил – това е един от най-търсените продукти на финансовия пазар. И има защо. Колата е необходимост, ежедневие, средство за пътешествия и приключения, често и истинска страст.  Изборът на кола е предизвикателство сред толкова много модели, функционалности и производители, но също важи и за т.нар. авто кредити.

Банкови и небанкови кредити – предимства и недостатъци

Банкови и небанкови кредити се рекламират широко като сигурно и бързо финансово спасение. Дали обаче наистина е така? Има ли подводни камъни и какво трябва да знаем, преди да се обвържем с договор? Каква е разликата?

Кой най-често взима бързи кредити

Какви са нагласите за теглене на бързи кредити в България? Потребителската статистика разкрива интересни тенденции. Най-надеждният получател на кредит е работещата жена, около 30-годишна, живееща в голям или среден по големина град. Средният длъжник пък има профил на мъж, също на около 30 години.Това не е случайно. Най-много ври и кипи в сегмента на младите хора.

Лятна ваканция на кредит

Бърз кредит за почивка на морето – всеки втори българин е съгласен на такава стъпка, за да се наслади на лятото. Тези нагласи, посочени от небанкови финансови институции, се доказват и от официалната статистика за последните месеци. Наблюдава се ръст от 10 на сто на бързите заеми, отпускани с цел почивка на море.

Какво представляват криптовалутите?

Няма по-взривоопасен финансов инструмент от популярните в последните години криптовалути. Шанс за бърза печалба, информационна сигурност и бляскаво бъдеще – това са основните причини за бума на криптовалутите. Той доведе до появата на криптоборси и брокери, редица платформи и инструменти за покупко-продажба, нови играчи на пазара, но също и до множество спекулации.

Bitcoin – какво трябва да знаем

Bitcoin е най-популярната и развита криптовалута. Замислена да се превърне в универсална дигитална платежна система, днес Bitcoin „допринася“ за около 90 на сто от оборота в сегмента на криптовалутите. Нейните основни единици – прословутите биткойни – все по-често се използват като допустимо платежно средство от хиляди бизнеси по света. В Япония, например, това е официално призната валута. Освен онлайн, в някои държави биткойните могат да се купят от машини, които приличат на банкомати.

Тенденции на кредитния пазар

Кредитирането е сред най-динамичните сегменти на икономиката. Банките и небанковите финансови институции предлагат „за всекиго по нещо“. Точно така излиза, ако вземем предвид многобройните оферти за кредити „до заплата“, за ремонт на дома, за покриване на битови сметки, за студенти и пенсионери, за безработни лица и такива с лошо кредитно досие, да не говорим за потребителските и ипотечните кредити. Какви обаче са тенденциите на кредитния пазар?

Бързи съвети за бързите кредити

Трябва ви кредит? Нямате време за опашки по банките. В интернет сте намерили примамващи оферти– нулева лихва, гратисен период, без изискване за поръчител, даже и за доходи от трудов договор. Същинска страна на чудесата – поискай и ще имаш колкото пари ти трябват. В ролята на добрите феи са фирмите за бързи кредити, защото за 30, 20, 10 и даже за 5 минути ще превърнат желанието ти в реалност.