Vivus - Кредит с размер до 1 300 лева

Vivus - Кредит с размер до 1 300 лева
Екранна снимка на сайта:https://www.vivus.bg/, автор на сайта:ЕООД. Дружеството, екранната снимка се използва от името на законния лиценз.

Vivus

  • Бърз заем до 1 300 лв.
  • Период за погасяване: 5 - 30 дни
  • Одобрение до 15 минути

Повече информация реклама

Vivus мнения

Бърз преглед

  • Бърз заем: 50 - 1 300 лв. :
  • Период за погасяване: 5 - 30 дни :
  • Одобрение до 15 минути:

Vivus Таблица за погасяване

Кредитите за нови клиенти са без комисионна!

Сума Такса Общо възстановяване Период за погасяване
50 лв. 0 лв. 50 лв. 30 дни
100 лв. 0 лв. 100 лв. 30 дни
500 лв. 140 лв. 640 лв. 30 дни
Vivus Калкулатор реклама

Представителен пример

Финансов пример за кредит от Vivus: вземате кредит на стойност 200,00 (двеста) лева със срок на договора 30 (тридесет) дни. При лихва от 3,36 лева за всеки 100,00 (сто) лева, общият размер на лихвата за посочения период и сума са в размер на 6,73 лева. Общата сума за връщане е в размер на 206,73 лева, а годишният процент на разходите (ГПР) за финансовия пример – 49.6%. При нас не се изисква такса за кандидатстване за кредит или такси за паричните преводи. Клиентите, избрали опцията за удължаване срока на кредита, също са обект на оценка на кредитоспособността им. При тази услуга се начислява такса за периода на удължаването, която заплащате предварително и в пълен размер. Таксата не се включва към главницата на Вашия кредит.

Какво е обезпечение на заема?

  • Плащане на битови сметки
  • Посещаване на културно събитие
  • Краткосрочна ваканция

Подробна информация

Вивус предоставят възможността на своите клиенти да получат заем между 50 лева и 1300 лева. Изтегленият заем може да бъде върнат в срок от 5 до 30 дни. Лихвите към заема и стойността на самата услуга зависят от избраните от клиента сума и срок за връщане. Всички нови клиенти на Вивус получават първия си заем без лихва и без такса за услугата. Може да се кандидатства изцяло онлайн като одобрението е до 15 минути от изпращането на самата кандидатура. Заемите на Вивус са гъвкави като в случай на затруднения с погасяването, клиентите могат да удължат срока на погасяване на заема.

В случай, че желаете да кандидатствате, регистрирайте се на сайта на Вивус, попълнете заявката си за заем и до 15 минути ще получите отговор. Ако сте одобрени, може да получите отпуснатите пари до минути, а след това може да погасите заема по банков път, EasyPay или чрез Cashterminal. Условията са прозрачни, без нужда от поръчители и гаранти

FAQ Vivus

Въпрос Отговор
Нужен ли е гарант за кандидатстване за заем? Не, Вивус са компания, която не изисква гарант.
Безплатен ли е първият изтеглен заем? Да, за нови клиенти на Вивус е безплатен.
Ако бъда одобрен за заем, кога ще получа отпуснатите средства? В повечето случаи парите се получават за по-малко от 2 часа

Vivus отзиви и форум

Vivus отзиви

Разкажете ни за вашия опит с Vivus info@superzaem.com и ще го публикуваме анонимно в нашия форум.


"Кандидаствах за заем от Вивус и получих одобрение за по-малко от 10 минути. Силно препоръчвам!" (Християн)
"Тъй като този месец ни забавиха заплатите, изтеглих бърз заем от Вивус. Изключително доволна съм." (Моника)

Измама ли е Vivus?

Не. Продуктът е напълно изряден и няма нужда да се притеснявате. Компания ЕООД. Дружеството наистина предлага тези заеми.