Оператор

Платформата за сравняване на финансови продукти се управлява от:

За контакти:

double technology s.r.o., ул. „Яурисова“ 515/4, Прага – Михле, 140 00, Република Чехия VAT: CZ08695717

Ние не сме финансов посредник на каквито и да е продукти, а единствено и само независима сравнителна платформа и източник на информация. Ако имате въпроси за конкретен продукт, молим да се свържете директно с фирмата, която го предлага – контактите винаги са посочени. Ако имате въпроси, свързани с нашата платформа, ако сте открили грешка или несъответствие, моля, не се колебайте да се обърнете към нас на info@superzaem.com.

Брандът LemonyApps.com се управлява от double technology s.r.o. На отделните пазари в отделните държави ние оперираме с уникални марки.

За какво служи LemonyApps?

Множество финансови услуги и продукти се появиха през последните години в световен план – парични заеми, обединяване на задължения, застрахователни услуги или кредитни карти. Пазарът се разшири и традиционните дружества - доставчици на финансови услуги трябваше да променят своите изисквания поради нарастващата конкуренция.

Тогава обаче се появи друг проблем - как да изберем сред толкова много опции? Ето защо създадохме технологичната компания LemonyApps. Ние сме тук –  с разбираем и прозрачен инструмент за сравнение на наличните финансови продукти на немалка част от световните пазари.

От Чехия и по света

Започнахме през 2010 г. в Чехия и оттогава постепенно се разширяваме в Словакия, Полша, Испания, Аржентина, Швеция, Норвегия, Индонезия и още над 25 държави по света.

Нашата мисия е да осигурим достъпна и сигурна дигитална система, която да помага на потребителите във вземането на решения за финансови услуги и продукти при проблем или наложителна ситуация.

Всички компании и продукти, които съпоставяме, са доказани, утвърдени и 100% надеждни. Те са внимателно проучени от нашите анализатори чрез интернет – страниците им. Освен информация за компаниите и продуктите, ние публикуваме и потребителски ревюта, често задавани въпроси и практически примери. По този начин вие винаги ще можете реалистично да сравните колко ще ви струва дадена услуга и да не избегнете недоразумения, усложнения или ненужни такси. 

Защо да използвате нашите услуги?

Ние работим с опитни професионалисти и партньори във всяка държава, в която развиваме дейност, за да гарантираме високо качество на услугите на нашите интернет – страници.

  • Независимост  - Ние не работим за никое финансово дружество или посредник. Извършваме независимо сравнение на наличните финансови продукти и услуги, след като предварително сме оценили, че те заслужават доверие и са прозрачни.
  • 100% безплатно Използването на нашата платформа не струва нищо. Нашата компания не продава финансови услуги.
  • Прозрачност Ние оценяваме и сравняваме всички продукти, за да гарантираме, че потребителите ще бъдат информирани какво точно и колко точно ще платят. Избягваме генерализиращи, неясни формулировки и подвеждащи изчисления.
  • Необвързващо Нашата платформа се използва напълно свободно – не обвързва и не задължава потребителите. Вие не предоставяте никаква лична информация.

Как работим?

Ние работим на партньорски начала с компании, изградили доверие и репутация. Също така, нашата платформа е достъпна напълно безплатно, без регистрация и т.н.

Там лесно ще намерите обобщение на всички налични продукти или да изберете предпочитаната от вас категория. След това ще видите преглед на съществуващите оферти с основна информация, като може да “разлистите“ за подробности. Без скрити такси; ако кандидатствате за заем през нашата платформа, вие ще получите абсолютно същите цени и тарифи, каквито бихте получили, ако кандидатствате директно през сайта на доставчика на финансовата услуга. Проектът се финансира чрез реклама (Google AdSense) и чрез брокерска комисионна. (Ad Networks.)

Често задавани въпроси

Как мога да получа заем или друг финансов продукт?

Условията са различни в зависимост от случая. Общата процедура всеки път е описана в нашите ревюта, откъдето имате и опция директно чрез клик да отворите заявката за кандидатстване. Навигацията през нашия сайт е напълно необвързваща. Услугите ни са абсолютно безплатни и вие винаги ще получите същата цена, каквато бихте получили от самата финансова компания.

Защо изобщо да сравнявам финансови продукти?

Предлагането на заеми и други финансови продукти е толкова динамично напоследък, че ще са ви необходими няколко дни, за да направите сами подобно сравнение. Това би означавало да четете и да търсите информация в десетки сайтове. Ние събираме и подреждаме важната информация в интуитивна интернет среда, като по този ви спестяваме време и пари.

Как е възможно някои заеми да бъдат без лихва?

Тенденцията за отпускане на безлихвен първи заем се засилва сред голяма част от небанковите финансови институции през последните години. И действително – вие няма да платите лихви и такси при първия заем от такава компания. Все пак, повечето от тези заеми са на малка стойност и с кратък срок за погасяване. Ето защо винаги трябва да бъдете наясно с падежната дата и с условията, винаги плащайте вноските в срок и избирайте този продукт, който действително сте способни да си позволите.

Кой може да кандидатства за заем?

Единственото общо изискване е за възрастта на кандидата. След като навърши 18 години, всеки гражданин може да кандидатства за одобрение за повечето от предлаганите парични заеми. Въпреки това, условията на различните оферти могат да варират. Ето защо трябва винаги да разглеждате внимателно конкретните условия за всеки конкретен продукт.

Имате въпрос или коментар? Пишете ни на info@superzaem.com