Бързи кредити без поръчители

    Бързи кредити без поръчители

Кредит без поръчител; бърз супер заем при ниска лихва, онлайн калкулатор сравнение заем без поръчител

1 300 лв.
Сума на кредита 50 лв. - 1 300 лв.
Лихва 0 %
Падеж на кредита 5 - 30 дни
Инфо Ощереклама

Бърза информация

Качества на кредита

 • Бърз заем до 1 300 лв.
 • Период за погасяване: 5 - 30 дни
 • Одобрение до 15 минути

Условия на кредита

 • да си български гражданин на възраст над 19 години
 • да предоставиш цялата необходима информация, посочена в нашата онлайн форма за кандидатстване
 • да покриваш минималните кредитни изисквания

За компанията

Вивус е част от международната компания 4finance, която е основана в Латвия през 2008 г. Към момента оперира в 3 континента и повече от 12 държави. Компанията продължава да расте бързо и се стреми постоянно да подобрява качеството. В България… Повече информация за компанията ЕООД. Дружеството

Изтеглете от 50 лв. с лихва от 0 % Ощереклама
4 000 лв.
Сума на кредита 50 лв. - 4 000 лв.
Лихва 0 %
Падеж на кредита 5 - 45 дни
Инфо Ощереклама

Бърза информация

Качества на кредита

 • Бърз заем до 4 000 лв.
 • Период за погасяване: 5 - 45 дни
 • Одобрение до 10 минути

Условия на кредита

 • Трябва да имате навършени 18г., да живеете в България, да имате постоянни доходи, мобилен телефон и имейл адрес
 • Също трябва да можете да върнете навреме избраната от вас сума
 • Mоля, не кандидатствaйте ако имате съмнения за това

За компанията

"Фератум България" ЕООД е част от международната компания, която предлага кредити -  Ferratum Group, и е първата компания на територията на  Република България, която дава възможност на клиентите си да им бъде отпуснат заем изцяло онлайн.… Повече информация за компанията Фератум България ЕООД

Изтеглете от 50 лв. с лихва от 0 % Ощереклама
5 000 лв.
Сума на кредита 100 лв. - 5 000 лв.
Лихва 5 %
Падеж на кредита 30 - 360 дни
Инфо Ощереклама

Бърза информация

Качества на кредита

 • Бърз заем до 5 000 лв.
 • Период за погасяване: 30 - 360 дни
 • Одобрение до 15 минути

Условия на кредита

 • Не, няма ограничение за максимална възраст
 • Минималната възраст за кандидатстване е 18 години

За компанията

Повече информация за компанията TimeTo Sp. z o. o.

Изтеглете от 100 лв. с лихва от 5 % Ощереклама

    Бързи кредити без поръчители

Вариантите за теглене на така наречените бърз кредите без поръчител са  много. Може да изберете измежду много банки и различни финансови инстритуции.  

В първата чст от статията ще разгледаме негативните срани на това да бъдеш поръчител, а също и защо да не търсиш поръчител: 

На първо място нека да разгледаме думата „поръчител“. В миналото  тя се е употрябявала в смисъл на човек, носител на финансовата отговорност, в случай, че този който тегли кредита спира да внася пари или изцяло не може да погаси задължението си.  Преди години поради финансови измами думата продобива негативна тежест и малко проблемен смисъл, което кара маркетинговите специалисти на големите банки да промнят услугата, използвайки думи като съкредитоискател, съкредитополучател, съдлъжник, гарант и т.н.

Поръчителството е вид обезпечение, при което при неплащане от страна на длъжника кредиторът насочва изпълнението към поръчителя. На практика поръчителят се съгласява да отговаря с цялото си секвестируемо имущество за задълженията на длъжника“, обяснява адв. Валя Гигова.  

 Има някои разлики използвайки тези термини. Например дохода на съдлъжника се сумира с този на кредитоискателя(лицето, което тегли кредита) и се работи с общия доход, при изчисляването на коефициентите дълг-доход. При поръчителя доходът не се сумира и банката работи с дохода на кредитоискателя, но с условието дохода на поръчителя да не е по-малкък от този на кредитоискателя. На практика намирането  на поръчител става мисията невъзможна. 

„На всеки бих дала съвет: Не поръчителствайте! Винаги има риск. Преди години се шегувах, че дори на майка ми не бих станала поръчител, за да илюстрирам в какъв капан влиза човек“, съветва адв. Филипова.

Във времена на криза трудно някой, колкото и да ни е близък би откликнал на нашата молба да поеме финансова тежест от наше име било то за закупуване на недвижимо имущество, автомобил или дори и за решаване на здравословен проблем.

Намирането на поръчител също не би решило проблема ни. Възможно е банката да не го одобри поради лоша кредина история, ненадежден, непостоянен, нисък или липса на доход.

След като разгледахме негативните страни на поръчителство е ред да обърнем внимание на  Предимствата на кредита без поръчител:

Когато говорим за кредит без поръчител в повечето случаи става дума за  бързи кредити. За това ще разгледаме предимствата на бързите кредити:

Печелиш прозрачност относно условията – суми, оскъпяване, лихви, такси, срок 

 Имаш възможност да направиш собствено предварително проучване относно условията без да лист, химикал, калкулатор и сметки на ум като целия процес ще онеме няколко минути. Можеш да провериш колко ще е оскъпяването по кредита като предварително проиграеш различни вариантив онлайн калкулатора, в зависимост от сумите, в които се колебаеш ,че са ти необходими. Просто въведи желаната сума и ще видиш какви ще са лихвите и таксите. От конкретната желана сума зависят лихвите и част от таксите, като по този начин се формира общата абсолютана сума на оскъпяването. Относно срока за погасяване имайте предвид, че по-кратките периоди на издължаване определят по-големи месечни вноски, но и по-ниски общи разходи за лихви. 

Прелаганите продукти са в пълна гама от малки заеми до заплата, до по-големи кредити с месечни погасителни вноски. За големи суми  можете да кандидатствате и за заеми с обезпечения като  недвижими имоти. Дори и такива заеми могат да бъдат получени без поръчители.

 1. Възможност за изцяло онлайн процес на теглене – Без бюрокация. Ще избегнете висенето от гише на гише  и обикалянето от банка в банка за събиране на оферти и условия според различните видове кредитни услуги. А към това ако добавим и понякога 3 дневното чакане за обаждане дали сте одобрен и когато телефонът най-сетне звънне може да се окаже, че на банката и е необходимо да представите поредния документ за да докажете надеждността си.
 2. Лесно кандидатсване и минимални условия към кредитоискателя –  Добре е да имате положителна кредитна история при кандидатсването, но като цяло изискванията и целия процес по кандидатсване и одобрение са опростени и  получавенето  на парите е максимално улеснено и без излишни формалности. В повечето случаи е нуждо да имате само лична карта, като има някои малки разлики относно какво допълнително трябва да преоставите, в зависимост от съответните компании. В някои от фирмите има възможност за получаване на заем без доказване на доходи, в други компании има изисквания за предоставяне на информация за това как смятате да погасявате кредита.

В случай на затруднения при при погасяването да се свържем с кредитната компания с цел да бъде договорен нов погасителен план или разсрочване на вноските и погасяваенето, с цел да се избегнат просрочия и закъснения, както и влошаване на кредитната история. Дори и да нямаме възможност да внесем цялата месечна вноска е по-добре да внесем и минимална сума, с което ще покажем, че сме ангажирани и действаме отговорно според наличните финанси спрямо задължението, което имаме.

Проверката в онлайн калкулатора  сигурява информираното вземане на най- доброто решение. Както коментирахме по-горе процеса е бърз и лесен, дори и за хора, които никога до сега не са теглили кредити. Само за няколко минути може да отсеете правилния заем, който ще удовлетвори изискванията ви. Граници няма и вие избирате кой е вашия супер заем.


Бързи кредити без поръчители оценка: 4.5/5 от 251 гласуване.
 

Оператор

Сравняване на кредити Superzaem.com:
double technology s.r.o., VAT: CZ08695717
Компанията не предлага финансови продукти.

За портала

Superzaem.com е страница за сравняване на кредити. Ние се основаваме на прозрачност и изчерпателност на информацията. С нашите услуги ще знаете кой кредит да изберете.

реклама: Вземи първи заем с 0% лихва и 0лв. такса  Повече информация