бързи кредити без доказване на доход

    Бързи кредити без доказване на доход

Популярните бързи кредити без доказване на доход напълно прилягат на днешния динамичен свят, в който да останеш без работа или сам да я напуснеш е напълно нормално. Все повече хора не могат да си представят да прекарат 5, 10, да не говорим за 20 и повече години на едно и също работно място.

1 300 лв.
Сума на кредита 50 лв. - 1 300 лв.
Лихва 0 %
Падеж на кредита 5 - 30 дни
Инфо Ощереклама

Бърза информация

Качества на кредита

 • Бърз заем до 1 300 лв.
 • Период за погасяване: 5 - 30 дни
 • Одобрение до 15 минути

Условия на кредита

 • да си български гражданин на възраст над 19 години
 • да предоставиш цялата необходима информация, посочена в нашата онлайн форма за кандидатстване
 • да покриваш минималните кредитни изисквания

За компанията

Вивус е част от международната компания 4finance, която е основана в Латвия през 2008 г. Към момента оперира в 3 континента и повече от 12 държави. Компанията продължава да расте бързо и се стреми постоянно да подобрява качеството. В България… Повече информация за компанията ЕООД. Дружеството

Изтеглете от 50 лв. с лихва от 0 % Ощереклама
20 000 лв.
Сума на кредита 2 000 лв. - 20 000 лв.
Лихва 40,56 %
Падеж на кредита 6 - 84 месеца
Инфо Ощереклама

Бърза информация

Качества на кредита

 • Бърз заем до 20 000 лв.
 • Период за погасяване: 6 - 84 месеца
 • Одобрение до 30 минути

Условия на кредита

 • Не, няма ограничение за максимална възраст
 • Минималната възраст за кандидатстване е 18 години

За компанията

"Мого България" е част от международната група Mogo Finance. Създадена е през 2012 г. и към момента оперира в 11 държави, намиращи се предимно в Източна Европа. Има над 200 000 клиенти. Предлага лизинг за закупуване на лек автомобил без значение от… Повече информация за компанията Мого България ЕООД

Изтеглете от 2 000 лв. с лихва от 40,56 % Ощереклама
4 000 лв.
Сума на кредита 50 лв. - 4 000 лв.
Лихва 0 %
Падеж на кредита 5 - 45 дни
Инфо Ощереклама

Бърза информация

Качества на кредита

 • Бърз заем до 4 000 лв.
 • Период за погасяване: 5 - 45 дни
 • Одобрение до 10 минути

Условия на кредита

 • Трябва да имате навършени 18г., да живеете в България, да имате постоянни доходи, мобилен телефон и имейл адрес
 • Също трябва да можете да върнете навреме избраната от вас сума
 • Mоля, не кандидатствaйте ако имате съмнения за това

За компанията

"Фератум България" ЕООД е част от международната компания, която предлага кредити -  Ferratum Group, и е първата компания на територията на  Република България, която дава възможност на клиентите си да им бъде отпуснат заем изцяло онлайн.… Повече информация за компанията Фератум България ЕООД

Изтеглете от 50 лв. с лихва от 0 % Ощереклама
75 000 лв.
Сума на кредита 1 000 лв. - 75 000 лв.
Лихва 5 %
Падеж на кредита 12 - 120 месеца
Инфо Ощереклама

Бърза информация

Качества на кредита

 • Бърз заем до 75 000 лв .
 • Период за погасяване: 12 - 120 месеца
 • Одобрение до 30 минути

Условия на кредита

 • Не, няма ограничение за максимална възраст
 • Минималната възраст за кандидатстване е 18 години

За компанията

Повече информация за компанията УниКредит Булбанк АД

Изтеглете от 1 000 лв. с лихва от 5 % Ощереклама
100 000 лв.
Сума на кредита 1 000 лв. - 100 000 лв.
Лихва 5 %
Падеж на кредита 12 - 120 месеца
Инфо Ощереклама

Бърза информация

Качества на кредита

 • Бърз заем до 100 000 лв.
 • Период за погасяване: 12 - 120 месеца
 • Одобрение до 30 минути

Условия на кредита

 • Не, няма ограничение за максимална възраст
 • Минималната възраст за кандидатстване е 18 години.

За компанията

Повече информация за компанията BNP Paribas Bulgaria

Изтеглете от 1 000 лв. с лихва от 5 % Ощереклама
4 000 лв.
Сума на кредита 200 лв. - 4 000 лв.
Лихва 0 %
Падеж на кредита 3 - 24 месеца
Инфо Ощереклама

Бърза информация

Качества на кредита

 • Бърз заем до 4 000 лв.
 • Период за погасяване: 3 - 24 месеца
 • Одобрение до 6 минути

Условия на кредита

 • Всеки български гражданин, навършил 18 години, има право да кандидатства за кредит от Кеш Кредит
 • Можеш да разбереш повече за условията и да кандидатстваш за желана от теб сума във всеки един от нашите офиси, онлайн или на 0800 200 88
 • Необходимо е да имаш валидна лична карта

За компанията

Повече информация за компанията Кеш Кредит

Изтеглете от 200 лв. с лихва от 0 % Ощереклама

    Бързи кредити без доказване на доход

Трудовата мобилност, възходът на специалистите на свободна практика внасят, но и сивата икономика допълнителни нюанси в и без това сложната картина на заетостта. Възможно да работите само на хонорари и на граждански договори по отделни проекти, или пък изобщо да не работите от няколко месеца, а в същото време спешно да ви потрябват пари. Добре известно е, че за повечето банки хората без постоянен трудов договор не представляват интерес. Какво да направите в такъв случай?

Бързите кредити без доказване на доход от 300 – 500 лева са сред най-популярните решения. Те са подходящи за безработни лица, жени в майчинство, студенти на почасово работно време, хора със свободни професии или онези, които наскоро са били съкратени или са напуснали по една или друга причина. Това са най-рисковите кредити за заемодателите, затова те оправдават този риск с високи печалби. Това са и най-рисковите кредити за потребителите, които застават на прага на дългова спирала.

Заеми за всеки – какво трябва да знаем

Много от небанковите финансови институции изискват само пълнолетие и данни по лична карта от кандидатите за кредит без доказване на доход. За да получите заема, трябва да попълните формата за заявка на сайта на фирмата – кредитор, избирайки сумата и погасителния период. Предимството ще имате, ако все пак можете да докажете месечни постъпления в бюджета си – хонорари, ренти, пенсии, обезщетения и други. Под внимание обикновено се взема и кредитната ви история, както и дали сте лоялен клиент на фирмата.

Бързите кредити пристигат бързо, но също така и трябва да се върнат бързо. Обикновено става дума за период от 30 дни. Това е особено невралгичен въпрос за хората без сигурни доходи. Другият важен момент е свързан с осигуряването на гаранти. Какво се случва, ако не се издължите навреме? Проучете внимателно тези неясноти преди да кандидатствате за парична помощ.

Бързи пари – само когато наистина ти потрябват

Вие сте програмист на свободна практика, но компютърът ви гръмва и спешно трябва да закупите нов, тъй като ви предстои голям проект за чуждестранен клиент? Или пък сте се озовал на трудовата борса, след като работодателят ви е фалирал, а сега няма как да платите битовите сметки? Ако подобни ситуации ви изглеждат съвсем реални, тогава трябва да знаете, че голямата конкуренция в сектора на бързите кредити има доста предложения за нас.

Ако ви трябват по-големи суми, например 2000 – 3000 лева, може да заложите автомобил или лични вещи като обезпечение. Имайте предвид, че колкото по-бързо изплатите задълженията си, толкова по-малко ще е оскъпяването на кредита. Има разлика дали ще вземете кредит от 1000 лева при погасителен период от 6 или, например, от 12 месеца, тъй като лихвата ще се промени. При 6-месечния кредит погасителната вноска логично ще е по-висока, но крайната цена ще е по-евтина. Ако 6-месечният кредит ви струва 1120 лева, то 12-месечният ще ви излезе около 1230 лева.

Кредит калкулатор – преценете възможностите си добре

Направете предварително сравнение на сайтовете на различните кредитори. Фирмите могат да ви предлагат и 3000 назаем, но за човек без сигурни доходи и това може да бъде голяма хапка. Ако не може да погасявате задълженията си редовно, рискувате да настъпите същинска финансова бомба със закъснител.

Какво представляват Бързите кредити без доказване на доход?

Това е кредит, при който както и при бързия кредит  без трудов договор за да бъде одобрен, няма изискване към кредитоискателя да предостави документ, с който да докаже че има сключен трудов договор с работодател или пък, че очаква бъдещи приходи. Тези кредитни продукти са насочени към огромен бройпотребители на кредити. Подходящи са например за лица упражняващи свободни професии, самоосигуряващи се лица (Еднолични търговци, земеделски производители), собственици на малки фирми, работещи на граждански договори, работещи на хонорар, надомна работа. В днешния динамичен трудов пазар, можеш да сменяш работата си доста често. В това число не само да променяш работодателя, но и длъжността в посока на израстване. Това понякога  изисква инвестиция по отношение на време и пари, за да усвоим нови знания и умения за да получим кариерното израстване. Това е също подходящ повод да кандидатсваме за бърз кредит без доказване на доход. Чрез кредита, ще си осигурим времето и спокойствието да се концентрираме върху обучението и така, ще спестим време в чудене и колебаене от къде да вземем пари и струва ли си да инвестираме в професионалното си развитие. С получените средства може да разполагате както прецените, тъй като не са целеви. Ако например сте малка фирма, може  с част от средставата да закупите нова техника, а с друга част да покриете задължение към държавна инстритуция например, да заплатите осигуровки на вас или перонала, да рекламирате бизнеса си и т.н. Ако сте сезонен работник и работите в чужбина, то този кредит също е подходящ за вас.

За какви суми можем да кандидатсваме за Бързи кредити без доказване на доход и при какви условия?

Максималните  суми варират около 300 – 500лв. Има възможност и за за по-големи суми,  например около 2000 – 3000 лв., но трябва да ги обезпечите със залог на имущество – например автомобил, недвижим имот или лични вещи.

Повечето компании предлагат първи безлихвен заем до заплата. Кредит за суми от 50 до 1000 лева и срок на погасяване от 5 до 30 дни се предоставя на нови клиенти на компанията и е с 0% лихва. Това означава, че дори не се налага да се връщат парите веднага, а има 30-дневен гратисен период, в който връщате точно толкова, колкото сте взели.

Но за да бъдем одобрени  е добре да имаме чиста или добра кредитна история. 

Какво представлява кредитната история?

Добрата кредитна история удостоверява, че вие сте надежден платец и лоялен клиент на банковите и небанковите  финансови институции. При кандидатстване за кредит, кредитния отдел на съответната институция проверява вашата надежност като добросъвестен и лоялен клиент в Централен кредитен регистър на реупблика България. Регистърът е организирана и поддържана от Българската народна банка (БНБ) информационна система за кредитната задлъжнялост на клиентите към банките, финансовите институции, платежните институции и дружествата за електронни пари, които извършват дейност на територията на Република България. Регистърът осигурява:

В Централния кредитен регистър подлежат на отчитане кредити на клиенти към банки, финансови институции, платежните институции и дружествата за електронни пари независимо от размера им.

Ако сте получили отказ поради причина за лоша кредитна история, трябва да имате предвид, че това не е някоя приумица на някой от служителите на финансовата институция, а се дължи на реална справка, която е част от стандарта процедура по проучване на кредитоискателите.

Как да получим заема?

Цялата процедура е същата  - бърза и лесна като при всеки онлайн бърз заем. Състои се състои в 3 стъпки: 

 1.  Кандидатстване: За да кандидатсвате  е необходимо да попълните напълно безплатно, онлайн формуляра за кандидатстване  на финансовата компания, която сте избрали от нашия списък за сравнителен анализ. При повечето компании има възможност на този етап да се прикачи направена снимка на личната карта, което ще ускори процеса на одобрение.
 2. Одобрение: В зависимост от компанията която сте избрали, времето за обратна връзкаили одобрение варира от 10 до 30  минути, за което  кредитните служители, ще се свържат с Вас относно вашата заявкав случай на допълнителни въпроси или ще ви известят с SMS съобщение на предоставеният от Вас мобилен номер.
 3. Получаване на парите: Необходимо е да изберете сами най-удобния начин за получаване на сумата по кредита. Възможностите са:  банков превод на посочена от теб банкова сметка, директно от касите на EasyPay (като при получаване е неоходимо да имате лична карта в себе си) или от офиса на кредитната компания, от която теглим заема.

Важно е да направим уточнението, че компаниите предоставят възможност за отказ в случай на одобрение. Когато получите одобрение за конкретна сума и период,  имате около 3 дни период да помислите дали желаете да получите сумата или да я откажете. Ако се откажете е нужно да не потвърдите кредита в системата и след 3 дни предложението  и одобрението на кредита няма да бъдат активни.

За какво да внимаваме при бърз кредит без доказване на доход? 

Трябва да сте наясно, че в случай, че по никакъв начин не обезпечавате кредита, за да се застрахова финансовата институция от риска вие да не платите Вашия кредит, при този вид кредит лихвите са по-високи. И естествено метода на събиране на задълженията е в полза на финансовата институция, което означава, че месечната ви вноска ще се образува от по-голяма част лихва и по-малка част погасяване на главницата(сумата която сте теглили). Постепенно с течение на времето ще бъдат изравнени, а в края на срока главницата ще е по-висока от лихвата. Но месечната вноска остава еднаква до края на срока.

Трябва също да имате предвид и закономерността, че колкото по-дълъг срок изберете, т.е повече на брой месечни вноски, толкова повече пари ще върнете.

За това съвета ни е да подберете и проверите чрез кредитния калкулатор коя компания предлага най-добрите условия по лихва, срок на издължаване на кредита, размер на месечна вноска. 

И не на последно място трябва да помислите реално дали наистина имате нужда от парите сега и дали бихте могли да се справяте с погасяването на месечната вноска, особено, ако нямате никакъв системен доход.


Бързи кредити без доказване на доход оценка: 4.5/5 от 22 гласуване.
 

Оператор

Сравняване на кредити Superzaem.com:
double technology s.r.o., VAT: CZ08695717
Компанията не предлага финансови продукти.

За портала

Superzaem.com е страница за сравняване на кредити. Ние се основаваме на прозрачност и изчерпателност на информацията. С нашите услуги ще знаете кой кредит да изберете.

реклама: Вземи първи заем с 0% лихва и 0лв. такса  Повече информация