Ferratum - Кредит с размер до 4 000 лева

Ferratum - Кредит с размер до 4 000 лева
Екранна снимка на сайта:https://www.ferratum.bg/, автор на сайта:Фератум България ЕООД, екранната снимка се използва от името на законния лиценз.

Ferratum фератум

  • Бърз заем до 4 000 лв.
  • Период за погасяване: 5 - 45 дни
  • Одобрение до 10 минути

Повече информация реклама

Ferratum фератум мнения

Бърз преглед

  • Бърз заем: 50 - 4 200 лв.
  • Период за погасяване: 5 - 45 дни
  • Одобрение до 10 минути:

Ferratum фератум Таблица за погасяване

Кредитите за нови клиенти са без комисионна!

Сума Такса Общо възстановяване Период за погасяване
50 лв. 0 лв. 50 лв. 30 дни
100 лв. 0 лв. 100 лв. 30 дни
400 лв. 0 лв. 400 лв. 30 дни
Ferratum фератум Калкулатор реклама

Представителен пример

За усвоен кредит на стойност 200 лева със срок на връщане 30 дни. Лихвата за посочения период е в размер на 0 лева. Общата сума за връщане е 200 лева.

Какво е обезпечение на заема?

  • почивка до атрактивна дестинация
  • плащане на битови сметки
  • обзавеждане на нов дом

Подробна информация

За Фератум коректността е на първо място и затова още преди самото взимане на заема Вие може да научите предварително каква ще е крайната сума, която ще трябва да върнете. Ferratum дава възможност на потребителите си да избират между 2 типа заеми:

Заем до заплата

Бърз заем, изцяло онлайн, сума между 50 лв и 1000 лв., с гъвкав срок за погасяване на заема, който варира между 5 и 45 дни, в зависимост от нуждите на клиента. Условията на заема зависят от желаната от вас сума.

Заем на месечни вноски

Заем от 400 лв. до 5000 лв., който може да бъде погасен на няколко вносни в рамките на от 2 месеца до 1 година. Кредитите, които предоставя Фератум са отлично решение, в случай че се нуждаете от пари за разходи от първа необходимост, битови сметки и т.н. Парите се получават бързо и лесно, а периодът за погасяване е достатъчно гъвкав. За да заявите желание за изтегляне на заем, може да се свържете с екипа на Фератум чрез тяхната интернет страница или може да посетите офис на партньор на Фератум.

В случай, че заемът е бърз, то може да се кандидатства и онлайн, като по този начин пестите време и усилия. Бързият отговор е гарантиран – в рамките на до 10 минути от изпращане на кандидатурата – и ще получиш отпуснатите от нас средства на момента.

FAQ Ferratum фератум

Въпрос Отговор
Кой може да кандидатства за бърз заем? Всеки български гражданин, който е между 18 и 70 години и има постоянна регистрация на територията на Република България. В случай че отговаряте на тези условия и сте с „добро“ ЦКР, то може да кандидатствате за бърз заем от Фератум.
Ако реша да кандидатствам с гарант, то на какво трябва да отговаря той?

 В случай, че искате да изтеглите кредит посредством гарант, то той трябва да е пълнолетно физическо лице, работещо на постоянна работа в предишните 6 месеца, с редовен доход над 2000 лв. и с чиста кредитна история.
Мога ли да изплатя заема си на части? Има възможност за плащане на сумата, която дължите на части, като вноските са с размер по ваше желание. За да не се начислят неустойки, то трябва да погасите целия заем до падежната дата.

Ferratum фератум отзиви и форум

Ferratum фератум отзиви

Разкажете ни за вашия опит с Ferratum фератум info@superzaem.com и ще го публикуваме анонимно в нашия форум.


"Страхотна възможност за получаване на бързи пари за кратко време." (Йоанна)
"Аз и моето семейство използвахме заем за почивка до Гърция. Благодаря!" (Георги)

Измама ли е Ferratum фератум?

Не. Продуктът е напълно изряден и няма нужда да се притеснявате. Компания Фератум България ЕООД наистина предлага тези заеми.